View Single Post
Staro 30.04.2010., 07:41   #3
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor inaki Pregled postova
Pozdrav
Naime nešto čudno mi se događa s kompom.Za početak komp je:
CPU: AMD Athlon II 240
MB:Asrock M3A785GXH/128M
Grafa:Asus HD 4650
Ram: 2X2GB
A stvari stoje ovako.Jučer nisam mogao pokrenuti par igrica(dječije)koje sam instalirao dva dana prije i koje su radile.Kad ponovno pokušam instalirati neku od tih igrica,komp je vidi kao instaliranu.
Microsoft Outlook office 2007,idem otvoriti mail koji je normalo radio i onda se program ponovno instalira samo neznam odakle taj download i nakon toga mi se komp restarta i mail radi ponovno.Ista se stva dogodila kad sam ponovno htio otvoriti mail.Pregazio sam Office paket i za sad je sve u redu.
Sigurnosna kopija se ne odradi do kraja,obavijest da su neki folderi na dicku C corrupted koje sasvim normalno otvaram.
Komp sam prošao s malwarebytes i nije našao ništa,isto tako koristim Avast koji nije našao nikakve zaražene failove.

Ako netko ima nekakvu ideju zbog čega se to sve događa dobrodošla je, u kranjem slučaju će ići format C i novi Winsi. Kao što kažem svaka pomoć je dobro došla.
Hvala!
Prije formata napravi check disc i defrag u kompletu, može pomoći.