View Single Post
Staro 29.04.2010., 20:01   #11
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Fala maheru . Super stvarcica. NEgo da ne otvaram novu temu : kako praviti playliste u WMP
po folderima na memorijskoj kartici a ne da mi sve pjesme potrpa u library i jel ima koji drugi player al da to moze ? Jos jedna stvar, posto u favorites na home screen nemogu dodat kontakte sa SIM , moram ih kopirati u mob, ali onda u imeniku sve kontakte vidim duplo.Kako da maknem da mi ne prikazuje i jedne i druge?
HM..sad smo malo odletjeli od teme,no nema veze....To si trebao objaviti OVDJE

Probaj sa NITROGEN PLEJEROM koji ja koristim ODAVDE !

totalna bolesnina od plejera ! čak si i sam napraviš skin za plejer i uopće nije komplicirano.gore na linku imaš sve !Možeš sam kreirati "save playlist as...) ili raditi playliste po izvođačima,stvarima,redoslijedu ili samo uvezeš playliste iz kompa i to je to!Imaš OVDJE hrpu fakat bolesnih skinova (i skrolpad kao iPod) pa samo staviš u folder Nitrogen/skins i to je to.Zvuk je mrak !

a kad smo kod kontakta...OVDJE s moje stranice skini cab fajl.prenesi ga u mobitel i instaliraj.restartaj mobitel i on će ti sakriti SIM kontakte pa više nećeš imati duple kontakte.To bi trebalo upaliti jer i ja to koristim..Ima još jedna fora...odi OVDJE I TU IMAŠ jedan zgodni twik alatić i s njim možeš sakriti SIM kontakte.Osim toga,ima dosta tweak alata za to,pa pronađeš funkciju "hide SIM contacts".. WM 6.5 već ima po defaultu sve te alate u korijenu ROM-a, pa nebi trebao biti problem..

Zadnje izmijenjeno od: tin.. 29.04.2010. u 20:10.
tin. je offline   Reply With Quote