View Single Post
Staro 05.12.2004., 14:48   #5
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
bubba ajd dođi na koji forum meeting koji put pa onda jelcu reci da je duša draga i neznalica. ja otvoreno kažem da se ne kužim u tehnologiju, ali nikada nisam rekao da se kužim.

ali evo par činjenica koje znam.

1) PC Ekspert server je prije bio na AMD-u. sada je backup server na AMD-u. server je sada na Intelu.

2) dosta servera mi prolazi kroz ruke (i ne na skladištarski način kao što je Coolmer jednom rekao) i svi su Intel.

a sad evo par mišljenja (inače ne dešava se često da griješim kod ovakvih pretpostavki):

a) AMD serveri neće ozbiljno uspjeti dok AMD ponovo ne počme raditi svoje chipsete

b) amd nastoji forsirati svoje procove na serversko tržište, ali zbog konkurencije koja daje opako dobre dugoročne dealove, proizvođači si ne mogu priuštiti da ga prihvate. nije to mainstream da se sa svakom generacijom proizvođač/distributer može seljakat kak mu se sprdne.

c) Pušiona s Itanium 2 bi mogla otvoriti dobar dio tržišta, ali AMD bi se morao opako pomučiti da se tu ubaci.

d) esencijalno se slažem da se PSU ne bi trebao koristiti za hlađenje PC-a, ali realna situacija je totalno suprotna.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote