Citiraj:
Autor Drug Brko
zvuči zanimljivo monolithovci u Agropromu??? ček malo, onda je Priboi story kronološki čak i prije Clear Sky-ja.
jer ako me pamćenje služi. Prvo su tamo bili Duty, a onda nakon njih Armija. a pošto je Soc neki bazni time-line, monolitovaca nakon toga nema više nigdje osim u Pripyatu i oko CNPP.
sve u svemu jako zanimljivo. skidam ovaj mod popodne 
|
Sorry na ovom, moja greska, na brzinu sam uletio u Agroprom i jos brze izletio isprasene guzice

Danas popodne sam malo procesljao Agroprom (vratio se osvetiti prijasnje ponizenje

) i
nisu Monoliti vec Mercovi
iako to meni ne utjece na zanimljivost. Vodio sam sa njima teski boj

a jos se svako toliko prikrpaju one gnjide od Bandita pa bude veselja. Prosao sam i podzemlje da bi usao u bazu Merca u kojoj je nastupilo opce veselje kad sam se pojavio - svi su se raspucali od radosti - po meni

I tako sad se vracam u Smecaru
Nisam odolio pa sam i tu malo povecao nosivost, znaci radi u svakom modu. Nacin sam vec opisao. Sad nosim dosta toga za prodaju, jos da nadjem i Tradera bit ce para ko blata
@Joz@
kako je neces moci nikome dati ? zadatak je da skupis 20 boca i odneses ih majoru ispicuturi na pocetku igre. Ili on zaj***e stvar pa onda nemas kome dati ? U tom slucaju naloces se ko svinja i na spavanac