View Single Post
Staro 28.04.2010., 15:39   #3292
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Samo sto ja 20g. nisam uopce pedalirao (ali sam odlicno ukondiran)...ali popeo sam se cestom vec 3x ove godine u komadu Dubrava-Sljeme-Dubrava pa bumo vidli

Vagnuo sam jucer svog Voltage-a pa sam se prestrasio - 16kg, pravi tenkic.

[edit]
Evo mene sa Sljemena, vratih se u jednom komadu pa evo dojmova ukratko.
Do vrha sam dosao za ravno 60min (2 minute brze nego cestom), mjereci od parkiralista uz onaj potok od kuda krece Bikceviceva staza...znaci s ceste lijevo pored zicare i ulazak na Leustek pored neke stracare. U pocetku sam se malo preracunao i krenuo pre zustro i u krivoj brzini pa sam za 10min Leusteka dobrano izdusio i trebalo mi je 15-20 min. da se oporavim i normaliziram tempo, ali sam iducih 30 min. odpedalirao kak spada i bez neke prevelike muke (za iduci puta znam koju taktiku uzimam za uspon).

Nisam nista odmarao (zurim u Kino) pa sam se spustio Bikcevicevom stazom (takodjer prvi puta u zivotu) i opet zakljucio da pod hitno trebam bolji bajk i hidraulicne kocnice jer su mi otpale sake stiskajuci rucice.
Prosli tjedan sam se po prvi puta spustio Leustekom (a popeo cestom) i Bikca mi je puno zabavnija, mozda i zbog toga sto ju znam napamet jer cesto trenkam po njoj (pjehe).

Efektivno sam pedalirao 2h i 17min - kuca-Sljeme-kuca

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 28.04.2010. u 19:12.
Nik je offline   Reply With Quote