Kao prvo, moram pohvalit Microline i Sapphire na odličnoj suradnji i podršci.
Priča ide ovako:
Zblesirala mi se Sapphire 3870X2 koja je prepoznavala najprije master pa kasnije samo slave jezgru. Nakon 3 dana zezanja, odlučio sam kontaktirati Microline u vezi reklamacije iako nisam imao nikakve papire ni kutiju, znači samo golu karticu sa serijskim brojem i brojem dijelova. Odgovor sam dobio u roku pola sata, da pošaljem serijski broj grafe te da će oni provjeriti uz naputak da uopće nema problema zbog nedostatka pisanog jamstva i pripadajuće ambalaže. Ispostavilo se da grafa ipak nije Microline_ov uvoz te sam dobio savjet da kontaktiram Sapphire te da ako će bit sve u redu s njihove strane, postoji mogućnost da grafu mogu poslati u poslovnicu u Mađarskoj. Uz to, ljubazni gospodin je po serijskom broju pretpostavio da se radi o uvozu početkom 2009. godine te da je navjerojatnije uvoznik bio Elkotech.
Nakon toga, šaljem mail sapphireu sa objašnjenom situacijom. U odgovoru je bio zahtjev za serijskim brojem. Drugi mail je sadržavao odobrenje reklamacije i obrazac za ispuniti.
U međuvremenu sam poslao Microlineu mail da je sve prošlo u redu sa proizvođačem te sam se zahvalio na vrijednim informacijama. Opet je stigao odgovor da ako zapne da će oni kontaktirati Sapphire ili ako imam bilo kakvih pitanja u vezi slanja ili nečega da se ne ustručavam pitati.
Stigao je i mail od Sapphire_a s brojem reklamacije i adresom primatelja i uputama kako zapakirati paket i sve ostalo. Također u mailu piše da kartica mora bit u antistatičkoj vrećici kroz koju se može vidjeti serisjki broj radi verifikacije. Kada grafa stigne, rezervirat će zamjensku grafu i u roku od 15 radnih dana (3 tjedna) šalju novu grafičku karticu o svojem trošku.
Danas prije podne sam ljepo sve zapakirao, kad ono dođem u poštu i kaže otvaraj
Kad sam se sjetio kaj sam sve nametao u kutiju da popunim rupe zaboljela me glava

A reko kaj se mora, mora se

Izvadio sve van, dao grafu na vaganje, ispunio formulare, opet zamotao sve ponovo i uz par savjeta teta sa šaltera konačno sve obavio. (inače sam prvi put slao nekaj van pa nisam znao da nije preporučljivo doma zamotat)
Tako da s te strane, moram pohvalit i našu poštu

Ak ne syebu kasnije xD I da, poštarina je bila 100 i neš sitno kuna.
Sad mi je ostalo čekati da grafulja stigne u Mađarsku i da dobijem mail sa ponudom za zamjenu.
Još jednom, sve pohvale Sapphireu i našem Microlineu na vrhunskoj usluzi!
Ako se čovjek iz Microlinea prepoznaje u ovoj priči i član je foruma, još jednom mu se želim zahvaliti!
Svakako javim ishod za par tjedana