View Single Post
Staro 28.04.2010., 00:08   #42
CosmModius
Premium
Moj komp

CosmModius's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
kako ljudi ne razumiju...........

nije fora u tome 'oce/nece uplatiti, fora je u tome sto ce biti kada mu se sprdne krepati. nemoj se uvrijediti, ali pomalo mi je smijesno i glupo imati jedan cpu koji je nov bio posteno preko 1000 kuna, ploca negdje oko 1000 kuna, i imati srot od 75 kuna koji sve to napaja. mislim da se vecina sa ovim slaze.......... 100 kuna si dao za polovnog, sto je dobrih 50% vise nego sto vrijedi .

i samo nemoj opet "Meni radi ovako vec xyz vremena", postoje sa razlogom napajanja koja sa kucistem kostaju 250 kuna, i napajanja koja sama kostaju +250 kuna. i da, kada gurnes ovu HD4870 u komp, daj zavrti neku 3D sintetiku . samo nemoj kasnije govoriti da sam te nagovorio, sve sto radis - radis na svoju odgovornost, i niciju drugu. ako ti se bas zeli riskirati - samo daj, ali ja na tvom mjestu bas i nebi.
ma nema ljutnje, sve to stoji sto si reko i istina je, svjestan sam toga ali ja sam si bas tu konfu slozio iz cistog hira eto tako da se malo igram i da vidim kako se ponasaju te komponente cisto iz eksperimentalnih razloga.
znam da zvuci malo tasto i sve ali iskreno to mi je doma trenutno 7 komplet konfa, i stvarno mi nije bed ako ista rikne jer sve su stare komponente kupljene preko foruma i oglasnika bez jamstva tko zna koliko forsirane i u kakvim uvjetima odrzavane i iskreno za tu svrhu sam to i uzeo i nije mi bio cilj prodati ni jednu komponentu i zaraditi na njima, nego se zezat s tim i kad mi dosadi ako sve bude funkcioniralo poklonit cu to malom braticu od 8 godina pa nek se igra i radi s tim sto hoce...
I najškodljiviji čovjek možda je još uvijek najkorisniji od svih u pogledu održanja vrste; jer svojim djelovanjem on uzdržava u sebi ili u drugima nagone bez kojih bi ljudstvo već odavno bilo malaksalo i istrunulo.
CosmModius je offline   Reply With Quote