View Single Post
Staro 27.04.2010., 22:56   #41
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
kako ljudi ne razumiju...........

nije fora u tome 'oce/nece uplatiti, fora je u tome sto ce biti kada mu se sprdne krepati. nemoj se uvrijediti, ali pomalo mi je smijesno i glupo imati jedan cpu koji je nov bio posteno preko 1000 kuna, ploca negdje oko 1000 kuna, i imati srot od 75 kuna koji sve to napaja. mislim da se vecina sa ovim slaze.......... 100 kuna si dao za polovnog, sto je dobrih 50% vise nego sto vrijedi .

i samo nemoj opet "Meni radi ovako vec xyz vremena", postoje sa razlogom napajanja koja sa kucistem kostaju 250 kuna, i napajanja koja sama kostaju +250 kuna. i da, kada gurnes ovu HD4870 u komp, daj zavrti neku 3D sintetiku . samo nemoj kasnije govoriti da sam te nagovorio, sve sto radis - radis na svoju odgovornost, i niciju drugu. ako ti se bas zeli riskirati - samo daj, ali ja na tvom mjestu bas i nebi.

Burko je offline   Reply With Quote