View Single Post
Staro 27.04.2010., 22:46   #40
CosmModius
Premium
Moj komp

CosmModius's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
sve mu malo trosi.. tih 5 ventilatora povuce uvrh glave 1.5A, ledice necu ni komentirat, disk i dvd isto smijesno malo trose, neonka ak je 10w to osvijetli pola sobe.. ne vjerujem da cijela ta konfa moze povuc vise od tristotinjak w u loadu..
yep sve to stoji, ali isto tako je to jedno od najslabasnijih i najnekvalitetnijih napajanja kod nas tako da sam zadovoljan koliko me sluzilo i sta je svast proslo...
a sutra cu bas napraviti jednu malu probu..
evo ovak, ubost cu umjesto 8500gt hd 4870 na gore navedenu konfiguraciju i probati je na kofol jacem ms napajanju onom od toboze 550w (neznam kak se tocno zove model ali je ruzno sa dva mislim da 80mm venta na sebi) sa svime ukljucenim....
bas me zanima kako ce se sve ponasati i hoce li se upaliti komp jer ta kartica vuce mislim da oko 160w a mislim da pise da se za nju treba imat napajanje od min 550w - ali to je vjerojatno marketinski trik jer se dam kladit da na slabijem od 550w kvalitetnom napajanju radi super....
ali ja cu to bas isprobat na ms-u i bas me zanima sta ce se dogodit...i kako ce sve to podnosit full load ako se uopce upali...
I najškodljiviji čovjek možda je još uvijek najkorisniji od svih u pogledu održanja vrste; jer svojim djelovanjem on uzdržava u sebi ili u drugima nagone bez kojih bi ljudstvo već odavno bilo malaksalo i istrunulo.
CosmModius je offline   Reply With Quote