View Single Post
Staro 27.04.2010., 17:49   #37
CosmModius
Premium
Moj komp

CosmModius's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
nabasao sam na ovu temu slucajno i eto da dam svoj doprinos..
naime trenutno u jednoj od konfi doma koristim ms platinum 400w napajanje, komponente su sljedece:
Asus P5W DH Deluxe
Quad 8400
3gb 800 ddr2 Kingston rama
Geforce 8500gt
WD Caviar blue 500gb sata
Dvd rw Asus sata
1x 30 cm neonka, 2x3 ledice, na procu ventilator thermaltake cyclo 120mm, na grafulji coolermaster 80mm, na kucistu 2x 80mm scythe ventilatora i jos jedan asusov ventilator koji se dobije uz maticnu...

evo ovo sve sto sam gore naveo mi je spojeno na najeftinijem ms platinum 400w napajanju i sve radi stabilno i normalno vec duze vrijeme....
bez ikakvih problema i jos se proc bez dizanja vcore da komotno dignit na 3.0 kao od sale s tim da su sve ledice, neonka i ventilatori non stop upaljeni i u biosu je iskljucena quiet funkcija tako da se bas vrte na maksimumu..
bas to isto doticno napajanje sam imao i na athlonu X2 6000+ i jos u 3 razne konfe... napajanje je staro gotovo 2 godine i stvarno mi nije jasno kako tako dobro sluzi a kupio sam ga za 100kn polovno....
I najškodljiviji čovjek možda je još uvijek najkorisniji od svih u pogledu održanja vrste; jer svojim djelovanjem on uzdržava u sebi ili u drugima nagone bez kojih bi ljudstvo već odavno bilo malaksalo i istrunulo.
CosmModius je offline   Reply With Quote