View Single Post
Staro 26.04.2010., 22:44   #2
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Iskreno,to se događa i meni.
Testirao sam rame pojedinačno,zajedno,pojedinačno po slotovima,etc.
Memtest prođe 4-5 passova,nema grešaka.Probao sam i druge ram testere,bez grešaka.
Probao drugo napajanje,smrzava se.Izvadio svoj sata terabajtni western digital disk,ubacio seagate 80 gigi,smrzava se.Izvadio seagate,stavio maxtora 40 gigi,smrzava se.
Temperature su uredne,čak i u igrama.
Stresnuo grafu Furmarkom,max temp. 64-65 stupnjeva,testirao 30 min do sat vremena.Niti jedan crash.Bacio benchmark,sve uredno prođe,dobijem score.
Puknuo Prime95,držao par sati,nije se crashao.
Eto,probaj sve što sam ja probao,pa vidi.
Ja u petak idem uzet novu matičnu,očito mi je matična pokojna,ili je na dobrom putu da bude pokojna.'jednom nogom u grobu' - ili sa jednom i pol.
Nemam više što testirati,osim novu matičnu probati.
Eto,probaj navedeno i vidi što će biti.

EDiT: Zaboravih napomenuti da je meni u zadnje vrijeme počeo freezat i kod najosnovnijih radnji (browsanje weba,extractanja rarova,etc.) i ništa ne radi kada zablokira,osim manualnog shut downa,ili restarta.Naime,meni kada zablokira,slika stoji,komp ne reagira,a zvuk je repetativan;nešto poput 'trrrrrr' u zvučnicima i onda i zvuk stane.

EDiT 2: odg. na post Corse:

Zaboravih napomenuti da sam čak probao vratiti staru HD4350 Sapphirku unutra,naravno,obrisao drajvere od ove,pa instalirao drajvere za nju ( s kojom sam igrao igre 5 mjeseci bez ikakvih problema) i opet se smrzava.tak da ono,matična r.i.p

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.

Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 26.04.2010. u 23:38. Razlog: obrisan mi je post
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote