Ovak,danas idem frendu slagat neki komp i svoj kabel istekam od monitora i piknem njemu u komp,i sve to probamo sredit i vracam kabel natrag u svoju grafu i pise mi na monitoru (no video input)...
restartam komp,vidim sve,ono bios,diskovi,boot devices,krece ucitavanje u windowse,ona famozna crta...i onda se monitor gasi i opet ista prica (no video input)..
nisam imao prilike isprobati grafu drugdje,pa sam kupio neku za probu,posto niko u okolici nema pcie rezervnu grafu da mi posudi i sve je sad oke..
pa me sad zanima,grafu sam izvadio,bila je vruca ko sam vrag,ocistio je,rastavio hladnjak,ocistio svu prasinu,ohladila se i probao upalit i opet isto...bios i to vidim,ostalo ne..
Ako je grafa otisla,zasto maticna ne salje neke bipove,ili nesto tako,zasto vidim ovo u biosu,a ne u windowsima...nikakav smrad se nije osjetio da je pregorilo nesto...da li netko ima slicna iskustva,da jos pokusam spasit,nije neka grafa 8800gts,ali za MW2 odigrat je dobra...vjerovatno cu morat drugu grafu uzimat,ali eto,ako se mozda grafa probudi,barem necu imat nepotrebnih troskova!