View Single Post
Staro 26.04.2010., 17:38   #747
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Datum registracije: Aug 2005

Malo me razočaralo kaj su zatukli Renee Walker, nadao sam se happy endu s njom i Jackom

Ak niš drugo, žao mi kaj nećemo gledat više u seriji Annie Wersching, mala je komad i pol

Pratim inače i Housa koji se još uvijek nije izlizao, te Flash Forward i ''V'' koji su me lagano razočarali. FF je svake epizode sve dosadniji i razvodnjeniji, a V nikako da krene. Doduše, u zaostatku sam zadnje dvije epizode, možda se nešto promijenilo
FF se popravio u zadnje 2 epizode a V je tako tako
24 je super zadnju polovicu sezone i veselim se kraju jer ipak snimljeno je po meni previše sezona te serije, da su poslije 4. sezone napravili još jednu završnu bila bi savršena serija.-->
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Evo 24 ide kraju zadnje sezone

Malo me razočaralo kaj su zatukli Renee Walker, nadao sam se happy endu s njom i Jackom

Ak niš drugo, žao mi kaj nećemo gledat više u seriji Annie Wersching, mala je komad i pol

Pratim inače i Housa koji se još uvijek nije izlizao, te Flash Forward i ''V'' koji su me lagano razočarali. FF je svake epizode sve dosadniji i razvodnjeniji, a V nikako da krene. Doduše, u zaostatku sam zadnje dvije epizode, možda se nešto promijenilo
FF se popravio u zadnje 2 epizode a V je tako tako
24 je super zadnju polovicu sezone i veselim se kraju jer ipak snimljeno je po meni previše sezona te serije, da su poslije 4. sezone napravili još jednu završnu bila bi savršena serija.