Citiraj:
Autor ivand123
Naš vlasnik ne ulaže u klub nego klub posluje ko i bez njega čak i uzima profit iz kluba pa se sad diže prašina oko toga.
Kad će mo već o trofejima baci oko na ovo:

|
"Naš vlasnik". FYI vjerujem da nisi u unitedu pa bi bilo prigodnije "njihov vlasnik ili vlasnik m.uniteda".
"Vaš" vlasnik je iz zemlje u kojoj nogomet (football) zovu soccer. To je fail broj 1. Prosječan amer zna o nogometu isto toliko koliko i ja o genetskom inženjeringu.
Mogao si zamijetiti šalove navijača uniteda.
United je najbogatiji klub cijele premier lige tako da nema potrebe za nekim velikim ulaganjima.
Citiraj:
Autor Dottore
ne valja to hvaliti. no ajde za tebe pogledaj ovo
|
Nije to bilo za hvalu. To je bio pokazatelj da su i oni bez Abramovića ponešto osvojili. Chelsea je prije Abramovića opet bio dobar klub koji nije bio prvi jer nije imao love za vrhunske igrače nego se kretao oko 2-3-4-5 mjesta. Doduše nekad su znali biti i niže ali to opet nije važno jer nisu bili vruhnska ekipa. Ekipa koja je tad igrala u chelsea kad sam ih zamijetio je bila odlična. Igrali su prekrasan nogomet i zato dan danas volim pogledati njihove utakmice.
Osobno mi nije draga činjenica da je Abramović vlasnik kluba ali ako je to jedina šansa da chelsea dođe do neke love..hebi ga.