View Single Post
Staro 25.04.2010., 22:01   #907
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor ivand123 Pregled postova
Naš vlasnik ne ulaže u klub nego klub posluje ko i bez njega čak i uzima profit iz kluba pa se sad diže prašina oko toga.
Kad će mo već o trofejima baci oko na ovo:
"Naš vlasnik". FYI vjerujem da nisi u unitedu pa bi bilo prigodnije "njihov vlasnik ili vlasnik m.uniteda".

"Vaš" vlasnik je iz zemlje u kojoj nogomet (football) zovu soccer. To je fail broj 1. Prosječan amer zna o nogometu isto toliko koliko i ja o genetskom inženjeringu.

Mogao si zamijetiti šalove navijača uniteda.

United je najbogatiji klub cijele premier lige tako da nema potrebe za nekim velikim ulaganjima.

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
ne valja to hvaliti. no ajde za tebe pogledaj ovo
Nije to bilo za hvalu. To je bio pokazatelj da su i oni bez Abramovića ponešto osvojili. Chelsea je prije Abramovića opet bio dobar klub koji nije bio prvi jer nije imao love za vrhunske igrače nego se kretao oko 2-3-4-5 mjesta. Doduše nekad su znali biti i niže ali to opet nije važno jer nisu bili vruhnska ekipa. Ekipa koja je tad igrala u chelsea kad sam ih zamijetio je bila odlična. Igrali su prekrasan nogomet i zato dan danas volim pogledati njihove utakmice.

Osobno mi nije draga činjenica da je Abramović vlasnik kluba ali ako je to jedina šansa da chelsea dođe do neke love..hebi ga.
Hamm je offline