View Single Post
Staro 25.04.2010., 21:51   #107
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor lit Pregled postova
Meni treba monitor za grafiku/dizajn, web... ali ne neki vrhunski 10 tisuća kuna i slično tome...
koji je to točno NEC-ov bolji od ovoga ?
Preumoran trenutno za piskarati o monitoru ali vi ga decki debelo pretjerujete. Stavljate opet kometare s neke elitisticke distance. Covjek prolaznik bi rekao da se Pingmachine ljutito javlja udarajuci post na PCE, dok drugom rukom u pre-press AGFA loži upravo CMYK-ira plakate za svjetsku dominaciju nad S-PVA-om

Da je ovaj monitor u prici prije 2-3 godine, svi bi skakali od divljenja da ga je netko kupio i javlja dojmove. Kolio je starih IPS Nec-ova ili Eizota koji su specifikacijama na papiru ispod ovog monitora pa ih i danas ljudi koriste. A bogme na nase dvije foto news grupe, dan danas na znatno slabijim IPS-ovima rade bez greske. Nitko nije rekao da ce prodrmati temelje grafickog/photo svijeta, ali malo umjerenosti dragi ljudi nije na odmet.

Dovoljno sam procitao hvale od ljudi kojima stoje na stolu na prvobitnom HF linku. Za najveci broj ljudi monitor je odlican. Za gledanje filmova i apatije crnih aveti, to ne mogu kometirati dok nesto ne vidim pred sobom. To je previse subjektivna kategorija i nikakav web test nece biti dostatan. Ali za ovo sto spominjes namjenoom... ti ces Lit sigurno biti zadovoljan i u to sam 100% siguran. Kako je kriticar lako biti, kad stvari postanu prilicno dostupne.

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 25.04.2010. u 22:12. Razlog: Mrkla noc, sklapaju se oci a ja sa straze pobjeci necu moci. Cackalice stavih za budan pogled,neprijatelje na dvogled
Visage je offline   Reply With Quote