View Single Post
Staro 25.04.2010., 21:34   #3249
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
a koliko ti voziš dogore ? pa ti se možda čak i pridružim u srijedu s time da računaj da sam ja u formi ko i paraplegičar

ajde nisam baš tako socijalan ali nije baš da sam zadovoljan stvorenim zimskim zalihama i smanjenjem plućnog kapaciteta zbog nastajanja dotičnih

eh da i svaka vožnja kad si sam je zavraga jer onda ti se neda ići do maksimuma kao npr kad imaš kraj sebe još jednog-dvoje-troje-itd pa ako je netko u boljoj formi ili može metar dalje odtebe prijeći onda i tebe povuče da zamahneš još jednom...ovako solo je malo dosadno jer još ti se onda i cijelim putem motaju po glavi raznorazne misli pa onda opet ništa od bicikliranja...znam kad smo ja i brat bili trčali kako je to izgledalo kad bi ovaj drugi negdje išao...trčalo bis e prvih 300m, vratilo kući i sjelo za komp

e i poram pohvaliti preload podešenje na svojoj Rock Shox Judy starici...začudio sam se da to stvarno djeluje i to OSJETNO djeluje na tvrdoću vilice kad ga s laganice staviš na tvrdoću...na RST vilicama bi trebalo zakonom zabraniti preload podešenje i staviti to kao obmana ljudi...

e i još nešto da pitam : koliko je prosječno broj vožnji prema gore/dolje bez pucanja gume (zračnice)...jer iskreno moji obruči su dušu dali za ghetto tubeless koliko je teško gumu staviti/skinuti s njih (visoke stranice uski profil) i onda naravno kod bušenja zračnice mi dođe da spomenem sve žive i nežive kad se sjetim da moram mijenjati gumu...inače gume su 2.1 i 2.0 širine oba dvije na 1.9 bara

Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 25.04.2010. u 22:08.
Red Dwarf je offline   Reply With Quote