View Single Post
Staro 25.04.2010., 21:23   #3248
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Red Dwarf Pregled postova
ja i brat se kondicioniramo prvo malo na nasipu...pa smo jedva nekako odvozili 12 km po onom makadamu/pijesku a da smo brzinu držali iznad 27kmph...sad ćemo se najvjeroajtnije prebaciti dolje na zemlju ili po bundeku kuda se kross trči ili već nešto jer smo sad kojih pola sata temeljito brisali bicikle od prašine
Nema ti baš kruha uspoređivati uspon i brze ravnice .

Viđao sam ja momke što su držali i veći prosjek, pa ih je korjenje i kamenje na prvom usponu na Sljeme ubilo u pojam .

Uostalom, sjećam se kad sam sa Salvarezom išao do Eko sela. Držali smo prosjek od 29-30kmh na nekih 40km. Došao na Lojstek, 3 puta izdahnuo na putu do gore. Baš ono, propuhao pluća
Sljedeći puta sam išao sa MIK-om i opalili smo Lojstek u komadu, treći puta sam već prošao bez većih muka sam Lojstek. Treba samo terati do kraja, nakon 2-3 uspona, pluća dobiju kapacitet, znaš kako treba dozirati snagu, kako treba vuć volan preko kamenja i korjenja .

Po cesti je lakše, pogotovo u društvu, ali ako ideš sam onda je pomalo smrt . Lojstek ima 6,5km, cesta do Lugarnice oko 12,5km. Od Lugarnice do vrha još nekih 1,5-2km.

S time da Lojstek voziš ako jedva ide oko 5-6kmh, a cestu oko 8-9kmh i to još ako si u lošoj formi .

Danas je bio idealan dan za gore, al' meni su opet kolokviji sada mjesec dana i teško da će bit neke vožnje . Za srijedu vele da će bit lijepo i toplo, pa možda tad odem gore nabrzaka.