View Single Post
Staro 25.04.2010., 15:33   #618
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor flajpan Pregled postova
@tutix Imaš garanciju? Koliko sam uspio nać na drugim forumima, problem bi mogao biti u basebandu (corrupted). Svejedno probaj još jednom na nekom drugom kompu sa zadnjim iTunesima u restore i u DFU modu sa original FW.
Telefon je bio već u servisu. No, oni su njega tamo otvorili i onaj test za vlagu je bio pozitivan i nisu ga htjeli dalje popravljat nego su ga samo vratili. Ovi u TMobileu su preporučili neki neovlašteni servis i kao po njihovom je softverski kvar samo što oni nisu dalje probavali ništa. Ponudili su i novi uređaj 1400 kuna u zamjenu za ovaj no to je cura odbila.

Probavao sam na tri kompa, orginalni FW i uvijek kod restorea pri kraju baci taj error 1002 i onda ostane zatočen u DFU modeu. Jedino kako ga mogu dignut je nekakvim JB-om. Za 3.1.2 blackra1nom, a za 3.1.3 redsn0wom kako sam gore i napisao. Tako da sad već polako vjerujem da je hardverski kvar pogotovo zato što ne pokazuje ni IMEI, ni ICCID, a nemam ni Wi-Fi, ni bluetooth ni carrier. Čitam na drugim forumima, vjerojatno je otišao communication board.
tutix je offline   Reply With Quote