View Single Post
Staro 25.04.2010., 13:56   #3045
extremepc
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2009
Dosao sam do zakljucka da jako puno robe/komponente koje kupim su prakticki otvorene, tj originalna amabalaza je otvorena/maknuta. Tako npr uzmem jucer Z-2300 u technomaxu i vidim da je kutija zatvorena trakom REN PROM (veleprodaja) i mislim si ok zatvorili su kutiju svojom trakom da se zna da je roba od njih a ne originalno od logitecha. Dođem kuci otvorim kutiju i imam sta vidjeti, apsolutno sve je vec bilo otpakirano i na vrlo jeftin nacin je opet bilo zapakirano, cak su se jos vidjeli tragovi prstiju na subwooferu s obzirom da je crne boje.

Ok zvucnici rade, nisu osteceni ali pitam se sa kojim pravom i zbog cega oni uopce imaju otvarat te kutije??? Zasto stvari koje otpakiraju i nedaj Boze koriste smatraju i nazivaju pod novim??? Za mene nesto sto je otvoreno vise nije novo??

Još bih razumio da su isti bili kao predlozak u ducanu pa su bili izvadeni i vraceni nakon nekog vremena ali sam saznao da su u biti apsolutno svi bili otvoreni kao i moji (kolega je kupio koji dan prije).

Isti slucaj s vemilom danas unus mediom puno puta sam kupio komponente koje nisi zapakirane celofanom, isto npr u admu sam uzeo maticnu plocu, nije imala originalnu ambalazu na sebi i jos su mi unutra ubacili hard disk koji sam takoder narucio pa sam ga trazio dobrih pola sata u praznim kutijima dok nisam skuzio di je...

Po meni je to otvaranje kutija i otpakiravanje totalno nepotrebno i izbija sumnje...mogo je neko bez ikakvog problema cijelo vrijeme korisiti tu komponente pa je u trenutku prodaje samo vrati u kutiju...po meni to nije novo...i fakat ne kuzim zasto to rade...
extremepc je offline   Reply With Quote