Citiraj:
Autor zippo
Tako nekako
i da, kad sam malo bolje pogledao verziju vidio sam da imam v. 1.6.0.2. Znaci da su pathevi ugradjeni u ovu na eng koju imam 
Svejedno, trza mi, mislio sam da je do drivera medjutim nije. Isto je i sa 10.3 i sa 10.4. Nije da imam neku ultra masinu ali nije ni za baciti tako da je vjerojatno do igre. Zanimljivo prije dok nisam imao orgigi nisam imao tih problema, isla je glatko, sada cesto zastane za sekundu-dvije pa ne znam hoce li se srusiti ili ne. Igram na W7 64b. pa da mozda nije do njih ? Ne bi trebalo biti ali neka vise vrag zna sta cemu smeta i sta se sa cime kolje. W7 je friski, ima samo TC, Rar i Avast instalirane
|
ja imam orginal DVD iz UK za EU tržište i općenito za englesko govorno područje. u njima je v1.6.0.2 automacki ubačen. nez njega nemreš ni kupit.
da, rušala se i meni, probao sam milijun drivera za nVidiu, do 195 do 197 sve redom, i official i XG. i na kraju, nađem na netu da programčić
NVPowermizer riješava taj problem. i igrao sam jučer popodne 4 sata u komadu, i nijednom se nije skršila. a inače se kršila svakih 10-15 minuta, pogotovo kad kiša pada.
mislim da igra jako loše reagira na ono kad si grafička sama diže i spušta takt koliko joj treba, a tako i vent pili malo jače malo slabije i meni onda pukne NVIDIA driver kernel. Powermizer zakuca grafu na njene klokane vrijednosti i vent piči na 50% konstantno i nema variranja u taktu.