Tema: Rpg
View Single Post
Staro 04.12.2004., 14:46   #6
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Re: Re: Rpg

Citiraj:
Originally posted by Robertus
......................................................................................................
Stari evo ovo san popodne dobia igru i zagriza san dobro za nju!!!
Pa jebote meni nije jasno šta tebi fali u igri, bolje rečeno igra je pakleno dobra, obožavan je.

Šta se tiće rpg dijela, igra je punokrvni rpg!!!
Kako ti uopće moš iti promislit uspoređivat Baldur Gate s ovon igron?
Baldurs je igra koja se temelji na Dungeons&Dragons pravilima (točnije 2nd edition D&D) koja su stara skoro 20 godina.
A od je riječ o skroz drugin pravilima!!!!!!!!!

P.S. Šta se tiče optimizacije igra jednostavno leti, igran je na max detaljima u 1024x768 i ne trza, al ima tu i tamo koji bug na teksturama.

....................................................................................................
I meni je strava svijet u kojem se radnja zbiva i atmosfera al mi se jednostavno ne svidaju kontrole i previse mi baca na FPS. Ne znam prvi dio mi je bio bolji.Mozda sam malo nostalgican za Baldurom i Falloutom i za dobrom starim 2D Rpg-ima a za AD&D to nisam ni spominjao to znam nego sam mislio na vece mogucnosti kod kreiranja lika kao npr izgled. Meni su sucelje i kontrole iz Neverwinter-a puno bolje rjesenje za 3D RPG od onih iz Vampirea ili Morrowinda. Znam da cu navuci bjes fanova tih naslova al meni jednostavno ne pasu takvi RPG-ovi.
Priznajem da sam mozda preburno i preuranjeno reagirao (post sam stavio nakon 3h igranja) ali vise sam ocekivao od ove igre. Nije ona katstrofa vec solidna igra koju najvise vuce sjajan svijet i atmosfera ali nije ispunila moja ocekivanja (ne vuce me da je igram i 10 sati na dan i zaboravim na fax i sve kao ostali spomenuti RPG-i)
Sta se tice postavki neznam u cemu je problem.Morat cu provjerit zasto mi tako zapinje.