Vjerojatnost da ce nesto promjeniti u patchu je jednaka 1:100000. Nije njih briga,ubrali decki lovu,meni igra ne smeta,naviko sam,najgore je oko 20-30 levela kad pocnes igrati,kad ti dosadi igra,dok prvih 20levela se divis svim novostima. Nakon ove krize kad se naviknes na noob friendly smeca igra je sasvim ok.
Sad je trenutno ipak igram na PS3,dok mi ova na steamu stoji negdje 15lvl.
Nuke na PS3 sam dobio 1 put,underpass je mapa gdje sam dobio taj nuke,a tamo sam dvaputa imao chopper i par puta harrier,uglavnom tad sam iso na nuke,no ne patim za tim.
Uglavnom,danas sam otkrio uber kul klasu,s tim da se puno trci,odlicna za FFA.
Primary: UMP45 + Silencer + FMJ
Secondary: Ranger + Akimbo + FMJ
Perk 1: Bling Pro
Perk 2: Stopping Power Pro
Perk 3: Ninja Pro
Equipment: Semtex
Special Grenade: Flash 2x
Moze i Model 1887 umjesto Rangera. Uglavnom ovo je "razbijacka" klasa,da ne pricam kako likovi padaju s 3 metka na Core modeu,dok na HCu s 1. I klasa je za rush uglavnom,Ranger za blizinu i kuce,a i kad ponestane metaka na UMP,a UMP zasrednje udaljenosti.
U FFA sam igrao s ovom klasom 4 meca i sva cetiri zaredom dobio,ostao sam iznenaden,inace ne igram bas FFA i ne bas Core,ali decke sam bez pol frke ostavljao na 10killova.
Uz to si stavite prikladan Killstreak,preporucam Care Package-Predator-Harrier. FFA je kratak mec tako da ne ciljajte na choppera,care da navucete par njubeka na njega,predator da pocistite tu i tamo kojeg kempera,a harrier da nabaci koji kill.
Uglavnom,killstreakovi koji vam oduzimaju sto manje vremena,treba se micati stalno,mozei UAV umjesto carea ili pak pave low ako tako daleko ciljate.