View Single Post
Staro 24.04.2010., 22:57   #613
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Evo treći iPhone 3G koji sam dobio na ruke, novi problemi . Znači mob se ugasio, poslije toga traži spajanje na iTunese i restore. Spojim ga na iTunese javlja da je SIM kartica kriva. Mobitel je kupljen u TMobileu i nije potreban unlock pa ni JB. Znači zbleso se je.

I sad bubnem ga u DFU, krenem radit Restore - firmware 3.1.3. Restorea ga tri gladne, te na samom kraju iTunes izbaci Error 1002 i onda se uhvati u DFU loop - ne mogu ništa. Nisam probavao ništa s tim firmwareom, nego sam skinuo 3.1.2, i updateao ga iz DFU modea. Opet pri kraju baci istu grešku ali sad poslije tog pokrenem Blackra1n i uspijem ga dobit. No, ne mogu nikako dobit wireless, Simpa kartica neprepoznata.

Što da dalje probam napravit? Nije mi potreban unlock, ni JB, samo bi volio ga osposobit i vratit vlasnici.

EDIT: Probao sam vratit 3.1.3 firmware, ponovno isti 1002 error. Pokrenuo redsn0w i telefon se JB-a i pridigne ali na kraju ista stvar. Nemam Wi-Fi (zasivljeno u Settings), na mjestu gdje treba pisat carrirer piše konstantno Searching i još ktome iPhone ponovno zahtjeva restore jer ne može uspostavljat i primat pozive . Još je čudno što u infu mobitela (General - About) ne piše ni verzija Modem Firmwarea, ni IMEI, ni ICCID .

Zadnje izmijenjeno od: tutix. 25.04.2010. u 03:47.
tutix je offline   Reply With Quote