View Single Post
Staro 24.04.2010., 11:20   #956
zig
Premium
Moj komp

zig's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Iskreno, da sam našao išta konkretno o ovim napajanjima u ovoj temi, ne bih mučio ni vas ni sebe. Zaista se volim dobro informirat prije nego nešto kupim, a pogotovo je to bitno kod napajanja (pretpostavljam da je to najbitnija stvar u računalu). Što se tiče vaših odgovora, zahvalan sam jer su mi pomogli u odluci. Dakle idem na silver power. Unutra je seasonic, ima 80+ certifikat, i čini se ok. Što se tiče pljuvanja po LC power napajanju. Ne želim komentirat, jer kažem da se ne razumijem previše (da jesam ne bih tražio vaš savjet), ali čitajući po internetu naišao sam na konkretnije odgovore. Naime, radi se o napajanju (govorimo o LC power) kojeg radi CWT. Dakle isto ko i neka corsair napajanja. Te također postoje ista sa 80+ certifikatom (green power (ne sva) i joše neka). Naravno, izgleda da ima i on lošijih izdanja. Razlika je u garanciji i u tome što se ne zove corsair. E sad dal je to točno ili ne neznam. Samo tvrdim što sam pročitao. Još jednom hvala svima i žao mi je što nekima smeta kad čovjek traži malo konkretniju pomoć s obzirom da se nema previše novaca i ne želi se zaxebat. Hvala još jednom!!

Zadnje izmijenjeno od: zig. 24.04.2010. u 11:47.
zig je offline   Reply With Quote