View Single Post
Staro 23.04.2010., 20:05   #3239
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
1200kn Giant Rock u Turbo Sporta

a sad da i ja zagnajvim već kad svi gnjave

što više preferirate i zašto : torbica ispod sica ili torbica "trokut" tj toptube/seattube torbica

mislim si nabaviti "trokut" jer mi je nekako logičnije da ću više pažnje obraćati i sigurnije će mi nekako biti ako su mi stvari među nogama nego ako iza mene...a sad od ovih trokuta vjedino što sam pametnog vidio je u keindl-a za ~120kn abusova lijepa torbica (ali crvene boje grrr) i u lopuh alfe sam vidio authorove torbice samo neznam koliko je to široko (ova abusova je lijepo prostrana, dok imaju i jednu za 40kn koja je debela koliko i top tube u pevecikala)

naravno ove ispod sica što sam gledao cannondale ima preje*ene samo što im je i cijena preje*ena

pa eto ako netko ima iskustva posjeduje nešto pa da mi da neka iskustva slobodno pucajte naravno ovisno o kapacitetu tu bi držao priručni alat (oni "sveU1" alati) i mobitel/novčanik da mi se nevuku po džepovima (pretpsotavljam da sad shvaćate zašto mi je "sigurnost" torbice važna...da nebi na pola puta ostao bez torbice i bez novčanika/mobitela )

Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 23.04.2010. u 20:53.
Red Dwarf je offline   Reply With Quote