Citiraj:
Autor Elpresidente1
|
Zanimljivo, no da to i naručim, nemam tak veliki case da opet stavim tu zvučnu. osim da stoji van kućišta, što ne dolazi u obzir

Ali HVALA na savjetu, još ću pa provagati...
Citiraj:
Autor Majo
Kupi novu plocu+kejs+zvucnu  .
Uzmi USB zvucnu,imam ju ja,zvuk je mrak,125kn,C-media,7.1 zvuk.
Ali to ti nece pomoc,ne stane ti 3. graficka  .Uzmi drugi kejs,iz prve ruke znam da ce ti stat u Obsidian,eto gledam u njega i stane ti jos 1 graficka,nakon sto popunis sva 3 slota  .
Tesko je tu biti pametan...
|
Nudi mi se HAF932 u zamjenu za Cosmos S, moram proučit taj HAF pa razmislit. Corsair.... hm, ne loše, bacim oko...
Citiraj:
Autor goc_mails
@ Sa_Stilom
ti cimni ovima mail na mini-itx.com i ak imaš kreditnu kupi sebi raiser i meni ovaj 10cm Flexible PCI Express Riser Cable. ja ti dam lovu za raiser i organiziram đabe transport ;-)
|
I'll think about it...
Citiraj:
Autor Razer
Auf kroatisch bitte 
|
Razer, ne hebi

Jelti nema draže kad joj ga deneš, jel tak
Citiraj:
Autor extremepc
Sa stilom daj nam neku sliku kak to izgleda....pa nekamo bi se zasigurno dalo napajanje malo izgurat 
|
Već sam puno puta došao u napast da dizajniram case i da ga napravim, ali velika investicija, 20k kn je najjeftinije što sam uspio sredit ponudu za izradu...

Al to bi fakat bilo potpuno funkcionalan i učinkovi case, a ne ovo, platiš case 2k kn i onda ne stanu 3 grafe u njega
jer smeta fakin PSU.
Citiraj:
Autor Visage
Ovo ce reci da ne mozes probaviti onboard zvucnu? Ili da je ne mozes slusati dok ne prodas sadasnju Creative investiciju?
|
Ovo prvo.
Citiraj:
Autor Visage
Budi jedino pametan po pitanju sljedece ploce i onoga koliko si potrosio ili ti je upotrebno vazna sadasnja Kreativka? Jer uvijek postoji i druga ploca. Kupca ces sigurno naci za svoju zvucnu i onda ti je odluka jednostava - buduci da spominjes da je uvjetovana prodajom sadasnje. Ili mozda mijenjati za neku vanjsku USB kartu? Jesi li o tome razmisljao? Ionako ce ti ostati ze nekoliko buducih masina.
Sve u svemu mozda sam u krivu, ali po tonu kojim opisujes, rekao bih da ti se jako zuri; da te ovo nervira i da jedva cekas "zatvoriti" masinu i ne razmisljati dalje. Ukljuci do tada onboard i sve ces obaviti uz malo vremena ako je novac/prodaja glavni pokretac tvog problema 
|
Mudro zboriš.
Na kraju, problem je i fakin ploča, ne može se u 3. utor stavit grafa radi ovih USB, FWire i Poweron pinova.
E, dobijem takav popizditis na to!!! Koju mrkvu su je takvu dizajnirali, kreteni!!!
Idem malo ohladit, prozujat netom što se nudi od ploča.
Za sada je pala odluka ovakva:
- Naručena je još jedna 5870, pa će tako stara u CFX (Čemu da HX850 bude hladan)
- Treća karta će delat fiziku i koliko mi se čini ova GTX260 će ili na prodaju ako će stat na ploču 1slot grafa, ako neće stat, onda ide nova ploča.
Još tražim koja...!? (AR3E,P6T7 WS SuperComputer, P6T6 WS Revolution možda...?!)
- Što se tiče kreativke, za sada će na prodaju, ako se netko javi i kupi, zamjeniti će je kroz mjesec - dva ponovo X-Fi Fatal1ty Champion, ili ona bez onog front panela
- Eventualna zamjena case
- Bacanje svega kroz prozor!