View Single Post
Staro 23.04.2010., 18:10   #14
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
Naišao sam na ovu stranicu:
http://www.magma.com/1slot.html
O da

Neki dan sam je postao u Apple temi. A nadjoh i sliku moje pokojne starudije :

Magmu naravno zaboravljas odmah. Ako vec nisi uznemirio srce pogledom na cijenu i realnoscu da bi te preko EU distributera doslo debelo skuplje nego direktno od Randy-a. A pricu o 100% cistom prioritetu PCI slota na koji moras vezati Magmu i 99% (na tvojoj ploci) micanju svih ostalih PCI karti iz masine... radije necu spominjati. Te kutije su 90% radjene i certificirane za kompatibilnost za Apple/Digi i po novom, za ind. obrane. No cijena je ionako za tvoje potrebe suluda... pa cisto za binariju PCE arhive

Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
Sad nisam ni sam pametan (nisam nikad ni bio doduše):
- Prodat Case, uzet novi
- Prodat PCI zvučnu, zet novu
- Prodat ploču, zet novu
- Denut ovaj neki Expansion, gdje to nabavit, kak to dela
- Ili nešto deseto?!
Ovo ce reci da ne mozes probaviti onboard zvucnu? Ili da je ne mozes slusati dok ne prodas sadasnju Creative investiciju?

Budi jedino pametan po pitanju sljedece ploce i onoga koliko si potrosio ili ti je upotrebno vazna sadasnja Kreativka? Jer uvijek postoji i druga ploca. Kupca ces sigurno naci za svoju zvucnu i onda ti je odluka jednostava - buduci da spominjes da je uvjetovana prodajom sadasnje. Ili mozda mijenjati za neku vanjsku USB kartu? Jesi li o tome razmisljao? Ionako ce ti ostati ze nekoliko buducih masina.

Sve u svemu mozda sam u krivu, ali po tonu kojim opisujes, rekao bih da ti se jako zuri; da te ovo nervira i da jedva cekas "zatvoriti" masinu i ne razmisljati dalje. Ukljuci do tada onboard i sve ces obaviti uz malo vremena ako je novac/prodaja glavni pokretac tvog problema
Visage je offline   Reply With Quote