Citiraj:
Autor Sa_Stilom
|
O da
Neki dan sam je postao u Apple temi. A nadjoh i sliku moje pokojne starudije :
Magmu naravno zaboravljas odmah. Ako vec nisi uznemirio srce pogledom na cijenu i realnoscu da bi te preko EU distributera doslo debelo skuplje nego direktno od Randy-a. A pricu o 100% cistom prioritetu PCI slota na koji moras vezati Magmu i 99% (na tvojoj ploci) micanju svih ostalih PCI karti iz masine... radije necu spominjati. Te kutije su 90% radjene i certificirane za kompatibilnost za Apple/Digi i po novom, za ind. obrane. No cijena je ionako za tvoje potrebe suluda... pa cisto za binariju PCE arhive
Citiraj:
Autor Sa_Stilom
Sad nisam ni sam pametan (nisam nikad ni bio doduše):
- Prodat Case, uzet novi
- Prodat PCI zvučnu, zet novu
- Prodat ploču, zet novu
- Denut ovaj neki Expansion, gdje to nabavit, kak to dela
- Ili nešto deseto?! 
|
Ovo ce reci da ne mozes probaviti onboard zvucnu? Ili da je ne mozes slusati dok ne prodas sadasnju Creative investiciju?
Budi jedino pametan po pitanju sljedece ploce i onoga koliko si potrosio ili ti je upotrebno vazna sadasnja Kreativka? Jer uvijek postoji i druga ploca. Kupca ces sigurno naci za svoju zvucnu i onda ti je odluka jednostava - buduci da spominjes da je uvjetovana prodajom sadasnje. Ili mozda mijenjati za neku vanjsku USB kartu? Jesi li o tome razmisljao? Ionako ce ti ostati ze nekoliko buducih masina.
Sve u svemu mozda sam u krivu, ali po tonu kojim opisujes, rekao bih da ti se jako zuri; da te ovo nervira i da jedva cekas "zatvoriti" masinu i ne razmisljati dalje. Ukljuci do tada onboard i sve ces obaviti uz malo vremena ako je novac/prodaja glavni pokretac tvog problema