View Single Post
Staro 23.04.2010., 07:23   #601
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Prije nekog vremena tražio sam od Protisa ponudu gotovog računala za jednu firmu. Ista dođe na fax, bi odmah uplaćeno i po dogovoru s Protisovcem ( dobar dan, hvala i izvolite su za njih teška nepoznanica ) čekam dva dana da se sastavi računalo. Pošto ih je nemoguće dobiti telefonom, odlazim u Krapinsku ( padoh skoro na stepenici kod ulaza ) eda bi mi mladac rekao da nisu stigli jer su u gužvi ( sic! ) i da će biti garant sutra do 13.00.
Dođem ja naivac ( magareće uši su mi već lagano izvirivale ispod kose ) po dogovoru i guram već ofucani primjerak isprintane potvrde o internet plaćanju i punudu.
Mladac uzme u ruke dva magična papira i pođe tamo negdje iza, valjda u skladište ( svaka sličnost s cvjećarnicom iz Alana Forda je slučajna ) i vraća se za nepunih 5-6 minuta s računalom "u prahu" tj. hrpom hardvera za kompletno računalo na rukama. Šokiran, pokazujem mladcu u ponudi jasno izraženu stavku usluge sastavljanja on mi odmumlja nešto o šefu, vječnoj gužvi, udaljenom skladištu, uvozniku i Bilu Gatesu...
Bez mogućnosti izbora, opraštam mu uz obavezu zaklinjanja na rodbinu da će računalo biti gotovo za dva dana.
Odlazim noseći u drhtavoj ruci izgužvanu potvrdu i ponudu a sad već povelike magareće uši, zapele su mi pri izlasku iz podrumske prodavaonice za štok od vrata...
Nikad više pa ma kako jeftino bilo.