hm.......... nista od promjene ventilatora nazalost. kupio ja ventilator (onaj scythe ipak, jer me isti dan frend nazvao iz ZGa da li trebam sto iz ADMa jer je na 50 metara od njih, pazi srece

), i uzeo on vent. i raskopao napajanje, i sranje - izvodi di je stari ventilator bio spojen su iscupani skroz. ne samo plastike, sve. ok, budem dignuo plocicu, ubo zice direkt i zalemio, klinac. toliko su kablovi kruti da ti trebao sve nekako izvlaciti van kroz rupu na limu, i jebat se sa konektorom 220V i njega odlemljivati, cuda jedna.........
tako da sam odustao. ostao je Antec unutra, prekidac sam nekako izvukao van pokraj napajanja i pricvrstio plasticnom vezicom, i puknuo ga na prvi polozaj, na najmanje okretaje. uglavnom, ova moja konfa trosi toliko struje da mislim da bi bilo dovoljno jos manje ili nimalo okretaja ventilatora, konstantno hladan zrak izbacuje iz napajanja. kada zatopli ili kada za probu opet bleknem ultru unutra, ici ce na srednji polozaj

. ali dobro je ovako, kanta se na metar ne cuje nimalo, jedino znam da radi po plavoj ledici

.