Tema: Razer Mamba
View Single Post
Staro 22.04.2010., 12:26   #2
windfucker
Guest

Imam ga ja i mogu ga usporediti samo sa mx518, a od miševa koje imam/sam imao, i mogu reći da zbilja najnormalnije mogu igrati COD serijal u wireless modu, lag ne primjetim uopće...(barem ga ja ne registriram) uz veliku prednost da nema više petljancija sa žicom što mi je znalo biti porilično iritantno kod mx518.
Direktna usporedna nema prevelikoga smisla jer se radi o potpuno različitim konfiguracijama (filozofijama) miševa i meni je trebalo nešto vremena da se adaptitam na Razer konfiguraciju površine (kućišta), drugi hvat miša itd... no kada se malo ulove konci stvarno je izvrstan.
Jedna zamjerka- mjesto sa vanjske desne strane niže pri bazi gdje mi se naslanja unutarnja površina maloga prsta (ne znam kako da ovo bolje opišem ) nije gumirano nego se radi o plastici koja, barem meni, stvara dosta trenja kod igranja i nakon nekoga vremena koža se iziritira pa malo smeta (odvlači mi pažnju)- riješio tako da malo flasterom zaštitim prst unaprijed i sve o.k.; toga nema kod mx518.
Eto.
Sve u svemu, bilo bi najbolje kada bi netko mogao napraviti komparaciju sa sličnim mišem iz Razer-ove ergele, samo "repatim", pa da se može donijeti precizniji zaključak koliko taj miš uistinu vrijedi i isplati li se. Uspoređivati direktno Logitech i Razer je, po meni, bespredmetno.
  Reply With Quote