View Single Post
Staro 22.04.2010., 00:07   #19
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
steta sto nema vise ovog misonje, inace bi ga preporucio bez imalo frke: Canyon CNR-MSL7.

ja sebi uzeo nakon malo kopkanja po netu jer mi je stari mis odapeo, a nisam bio pri parama, i platio ovog 140 kuna u lokalnoj trgovini. i mis je predobar, jedina zamjerka je sto skroll kotacicem odraduje malo vecu povrsinu. inace precizan, ugodan za ruku, namjestanje DPIja kad mi se sprdne, gumb kojim ispucas sarzer desert iglea kao da je automatik (firebutton ga zovu ovi, odraduje tri pritiska lijeve tipke samo jednim pritiskom). uglavnom, za 140 kuna je bio predobra kupovina, steta sto ga vise nema jer ga je bilo i u ADMu i u protisu.....

danas ovaj sharkoon sto dream prica je medu najboljim kupovinama, odlican misonja za 200 kunica, vrijedi te pare.

Burko je offline   Reply With Quote