pogledah nakon dugo vremena jednu tekmu od pocetka do kraja. dobra tekma po meni, steta sto svabe nisu ukucali jos koji gol, falilo je preciznosti u prvih pola sata. sudac nekako malo tamo, malo amo sudi. kad je dao riberiju crvendaca rekoh, wtf??? jest zestok start, ali se ne daje bas domacoj ekipi i jos k tome jednom od jacih igraca tako lako crveni. ok, zuti je bio 100%, i vjerujem da bi ogromna masa sudaca dala zuti uz ogromnu opomenu za ubuduce. ali kad je dao Tulalanu zuti, onda im je jos veci wtf izbio

. jebiga, sad vise ne sudi za francuze, sada ispada kao da se revansira......... jer je prakticki ista situacija bila u prvom poluvremenu, jedan francuz jedan njemac sa tako tako visoko dignutim nogama, ovaj sudi. samo sto je bio faul za francuze, i bez kartona, a isti slucaj.
uglavnom, tekma koja je pokazala da nekako bayern po meni ima podosta vece sanse za prolaz dalje. bilo je onih 10tak minuta pritiska lyona krajem prvog poluvremena, no po meni to nije igra koja ce biti dovoljna da zaustave jedan gol svaba u gostima.