Citiraj:
Autor Mansky Hunt
Nebbo će postati besmrtan,napokon! DICE FTW ako smanje damage na M60.
|
Mislis reci obican smrtnik... heh... tko je jamio, jamio je. Ali ne brinite se ljudovi, imam ja asa u rukavu. Prije nego sam poceo intezivno igrati sa Obitelji Medići i M60, koristio sam Assault-a u kombinaciji sa pumpericom. Crno Vam se pise
Nego, ja sam ZA da se napokon izaberu 2-3 Admina i da se stane na kraj silovanju/testiranju servera od (ne)poznatih strana. Vec sam par puta naletio da se vrti jedna te ista mapa, iskljucena kamera...
Demokracija all the way, ekipa nek se kandidira i fino glasovanje preko poll-a.
*EDIT:
Ja zbilja ne shvacam developere ovog poluproizvoda, tj ovog patch-a. Oni su u Friends listi popravili scroll koji se preklapao s imenima i to je to! Ali Funkcija friend liste i dalje NE radi! Sva imena koja su ispod scroll-a prakticki NE postoje. Kao da uopce niste scroll-ali! Pa je tako npr. ManHunt meni prvi na listi prijatelja. Scroll-am li nize i kliknem compare na npr. Triumph-a koji je zbog scroll-anja sada prvi na vrhu, on ce me kompare-at sa ManHuntom.
Sudeci po svemu ovo je zbilja trivijalan bug za kojeg je potrebno svega par minuta posla kako bi se ispravio. Nadam se da ostatak patch-a nije kozmeticke prirode poput ovog, jer mi zbilja dodje da se rijesim ovog poluproizvoda!
Dal moram uopce spominjati kako mi History i favourites NE rade?