View Single Post
Staro 21.04.2010., 17:05   #3318
Nebbo
gejmer
Moj komp

Nebbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Nebbo će postati besmrtan,napokon! DICE FTW ako smanje damage na M60.
Mislis reci obican smrtnik... heh... tko je jamio, jamio je. Ali ne brinite se ljudovi, imam ja asa u rukavu. Prije nego sam poceo intezivno igrati sa Obitelji Medići i M60, koristio sam Assault-a u kombinaciji sa pumpericom. Crno Vam se pise

Nego, ja sam ZA da se napokon izaberu 2-3 Admina i da se stane na kraj silovanju/testiranju servera od (ne)poznatih strana. Vec sam par puta naletio da se vrti jedna te ista mapa, iskljucena kamera...

Demokracija all the way, ekipa nek se kandidira i fino glasovanje preko poll-a.

*EDIT:

Ja zbilja ne shvacam developere ovog poluproizvoda, tj ovog patch-a. Oni su u Friends listi popravili scroll koji se preklapao s imenima i to je to! Ali Funkcija friend liste i dalje NE radi! Sva imena koja su ispod scroll-a prakticki NE postoje. Kao da uopce niste scroll-ali! Pa je tako npr. ManHunt meni prvi na listi prijatelja. Scroll-am li nize i kliknem compare na npr. Triumph-a koji je zbog scroll-anja sada prvi na vrhu, on ce me kompare-at sa ManHuntom.
Sudeci po svemu ovo je zbilja trivijalan bug za kojeg je potrebno svega par minuta posla kako bi se ispravio. Nadam se da ostatak patch-a nije kozmeticke prirode poput ovog, jer mi zbilja dodje da se rijesim ovog poluproizvoda!

Dal moram uopce spominjati kako mi History i favourites NE rade?

Zadnje izmijenjeno od: Nebbo. 21.04.2010. u 17:32.
Nebbo je offline   Reply With Quote