Citiraj:
Autor Jerry Drake
Zvuči kao nedjeljna idila 
|
pa je, pogotovo ako je sunčano

ipak, to je svibanj, idealno vrijeme za roštilj. još da barem ima nekakav mod da moreš peć one kobasice tamo na onoj vatri iz bačve, u udolinici preko puta Freedom baze.
Citiraj:
Sve mi se čini da i ja krećem ponovo, ovog puta s Lurk modom 
Ovog puta ću se više orijentirati na Freedom i skompati se njima, dosad sam favorizirao Duty.
|
ja sam nedavno završio complete mod i u 3 navrata išao od cordona do NPP-a i natrag. svaki puta sam naišao na točno 5 monolitovaca
Citiraj:
AKo mi dosadi opet prelazit igru jednostavno ću Barkeepera molit da me unovači u monolith i prošetat se do kraja
|
to moraš napraviti usred noći i čim te unovači, tutanj van iz birtije, jer će te onaj dutijevac, koji inače nema oružje, izvuče nekakvu kuburu. također i ona 2 stalkera i onaj bandit. prvi puta se nisam ni snašao, već su me izrešetali ko mladog majmuna
uglavnom, usred noći, prebaciš se i brzo van. šprint tamo kraj onih nastrešnica, došuljaš se onoj trojci dutijevaca na straži i lišiš ih života.
dalje, kad dođeš u army warehouses, odma se lijevo penji na brdo, skroz uz ogradu propiči kraj sela, sa lijeve strane naravno. onda moreš i nemoraš riješiti se mercova u onom njihovom brlogu i u onoj kolibi. možeš se šuljat, neće te niko čut ni vidit. i onda samo gore uz brdo, kraj anomalija, dođeš do Barrier. samo tamo nabrzinu kroz kamenje i drveće i uđeš u Red Forest. od tamo nadalje bi trebala bit pjesma. tu i tamo koji loner, freedom ili duty, kao i u pripyatu. kod CNPP malo vojske, ali samo šprint do elektrane. jednom kad uđeš, na konju si.
slobodno kojeg prikolješ ak ti se nađe na putu, ekipa ti neće ništa

na kraju, ipak moraš pobit onih 5-6 da ti se otvori onaj secret lab gdje je C-Com hologram. i to je to. kasnije je šetnja po elektrani. jedini neprijatelji su ti ona 2-3 snorka