kako ti okrenes pricu u sekundi. nije uopce stvar da li 9200 iliti mx440 se moze usporedivati sa 6600/7600/9600/x800 grafickama, di si to procitao?
malo treba razjasniti? za sto ce sluziti ovaj pocetak P4 konfi? za net, fejsbuk i ostala sranja? ili ce i zaigrati nesto starije? ako i bude zaigrao, vjeruj mi da dobrano znam kako socketA/P4 konfe disu, imao sam ih podosta kroz ruke. sa quake4 treba graficka ovog ranga koje ste ti i dizel naveli, ali je pitanje da li treba? da je glupost pitati za sto ce sluziti ovakav P4 komp - je glupost. mjenjanje grafickih zbog grijanja, perfomansi, jebemisezbog cega je glupost? koliko si ti promijenio grafickih recimo u posljednih dvije godine? zbog cega? i onda pises da je glupost, po meni jest, ali ja barem ne uskacem sam sebi u usta.
samo sto htjedoh reci, sto ocito nisi skuzio. postavljeno pitanje na pocetku teme je u rangu "Koji miš izabrati?". tu mozes naci od geniusa za 30 kuna do nekog logija za 500 kuna. da je svejedno za sto ce mis sluziti, tj koji poslovi ce se raditi (u ovom slucaju je paralela graficka) - je glupost. ako covjek misli surfati i tako, koji ce mu klinac jace od neke 9200SE? 99% su one pasivke, bubne ju unutra i ne zna da ju ima. ok, ako misli i zaigrati neke igre onda je 9550GT/6600GT super izbor, recimo do nekih 100-1200 kuna.
EDIT.
e jebiga, vidis kako ipak okrenes. tice se:
Citiraj:
Autor thedream
Odgovor je jasan,ako hoćeš grafu samo da daje sliku,kupi ti i MX440SE,za 40kn sam ju vidio..a ako hoćeš grafu da odigraš sve naslove iz 2000-2003 na vrlo visokim detaljima,onda idi na X1650pro i X800pro te 7600GS..
|
dakle nije svejedno za sto ce komp biti, i nije glupost pitati za sto ce komp sluziti. da ste/si samo pitao prije predlaganja, svaka cast, nebi rijeci rekao.