View Single Post
Staro 21.04.2010., 09:47   #22
crna.suma
Banned

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Mejzlik Pregled postova
Mobitel je sve super krasno, ekrancina wow itd, i slike su oke, ali nista impresivno. Neznam cemu forsiranje toliko mpx na mobitelima, isto kao i Satio sa 12mpx, kada slike nemaju nikakve veze sa slikama prosjecnog fotoaparata. Sve super 5 sto se tice i rezolucije i brda opcija i svega, ali sama kvaliteta slike takvih fotoaparata na mobitelima nije jos na razini ''pravih'' fotoaparata...

Imam fotoaparat Sony DSC-H10 koji nije nista previse posebno, ali ipak radi prave slike, imao sam i Nokiu 6620 sa 5mpx = nula bodova, Nokiu N86 sa 8mpx nakratko = takoder nula bodova

Osobno po meni fotoaparat na mobitelu mi sluzi samo za hitne slucajeve te kada mi nije potrebna nikakva kvaliteta slike...a sada da cu ja s njim poslikavat vaznije trenutke, nema sanse, mozda za 10god (kada se usavrse te kamere na mobitelima), ali sada nikako
Pa dobro, delimicno se slazem sa tobom..ali mi ipak nije bas najjasnije sta je za tebe impresivna slika??Mislim da onim ljudima koji nisu profesionalci i ova vrsta fotografije moze da ih zadovolji..
a same specifikacije po sebi i ne treba komentirat, jer spadaju u vrh,barem po meni
crna.suma je offline