21.04.2010., 09:47
|
|
Banned
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Autor Mejzlik
Mobitel je sve super krasno, ekrancina wow itd, i slike su oke, ali nista impresivno. Neznam cemu forsiranje toliko mpx na mobitelima, isto kao i Satio sa 12mpx, kada slike nemaju nikakve veze sa slikama prosjecnog fotoaparata. Sve super 5 sto se tice i rezolucije i brda opcija i svega, ali sama kvaliteta slike takvih fotoaparata na mobitelima nije jos na razini ''pravih'' fotoaparata...
Imam fotoaparat Sony DSC-H10 koji nije nista previse posebno, ali ipak radi prave slike, imao sam i Nokiu 6620 sa 5mpx = nula bodova, Nokiu N86 sa 8mpx nakratko = takoder nula bodova
Osobno po meni fotoaparat na mobitelu mi sluzi samo za hitne slucajeve te kada mi nije potrebna nikakva kvaliteta slike...a sada da cu ja s njim poslikavat vaznije trenutke, nema sanse, mozda za 10god (kada se usavrse te kamere na mobitelima), ali sada nikako
|
Pa dobro, delimicno se slazem sa tobom..ali mi ipak nije bas najjasnije sta je za tebe impresivna slika??Mislim da onim ljudima koji nisu profesionalci i ova vrsta fotografije moze da ih zadovolji..
a same specifikacije po sebi i ne treba komentirat, jer spadaju u vrh,barem po meni 
|
|
|