pozdrav.
evo ja se sinoc malo poigrao, ali nisam uspio nista napravit.
starci mi imaju ova dva modela bezicnih telefona:
Panasonic KX-A120CE
Panasonic KX-TGA107EX B
neznam dal je to kompatibilno. idem trazit danas manuale po netu, ako sta uspijem naci jer je to dosta staro.
probao sam ovog prvog sinoc prijavljivat na gigaset, ali nisam uspio
pozdrav.
update:
Panasonic KX-TGA107EX B neide definitivno. bez problema ga nadem na stanici od Panasonic KX-A120CE, ali kad probam na gigaset na momenat se pojavi na slusalici da ima signala, ali nece da ostane prijavljen.
update2:
uspio sam ipak prijaviti obe slusalice (krivi pin sam ukucavao prije). Panasonic KX-A120CE ima problem sa pozivanjem interno na origigi slusalicu tako da sam ga izbacio iz igre, ali Panasonic KX-TGA107EX B radi savrseno. e sad ono sto sam pokusao napravit, ali mi se cini da nece ici je sljedece:
htio sam namjestiti dialing plans za obe slusalice (original gigaset + ovaj Panasonic KX-TGA107EX B) na nacin da svaka koristi svoja 2 voip providera (tako da ja i starci imamo odvojene accounte za placanje) i da kad se zove netreba kucati 00385 za HR vec samo 051 xxx xxx ili 095 xxx xxxx, itd., ali izgleda da nemogu to napravit ako zelim po 2 racuna po slusalici vec sam uspio namjestit samo sa 2 racuna na obe slusalice. jel zna netko kako to jos podesit. kad dodem doma veceras su nabacit par slicica setting-a.
pozdrav.