Citiraj:
Znas li mozda zasto moj sru9600 nekad savrseno radi s nytrom a nekad nece i sam prebaci na mod za tv. -.-
Sve sam si tipke savrseno isprogramirao i normalno radio s nytrom i sad nece nikako.
|
Nisam dobro shvatio, jel više neće raditi samo sa nytrom ili sa nijednim uređajem? Dosad sam promijenio već 5 kineskih daljinaca i na svima se kod potrošene baterije događalo da prvo nestaju komande određenih uređaja a tek onda drugih (to ovisi npr o duljini koda koji se šalje pa duži kodovi koji traže više energije "ne prođu" dok kraći idu)
Ako sam prebacuje mod moguće je da je nešto sa kotačićem tj. da je oštećen.
Da li prebacuje mod sa bilo kojeg na bilo koji device ili se uvijek vraća na TV?
Ako se vraća na TV moguće je da je TV defaultni a ti negdje gubiš kontakt (baterija, hladni lem...) ili je baterija prazna pa se stalno "reboota".
Prvi pokušaj su nove baterije (pripazi na datum na pakiranju tipa best before 2014) jer novokupljena baterija ne znači puna baterija.
Best buy univerzalac koji sam koristio je smartvision za 118KN (imao je i klimu kao 8-mi device - za tu cijenu doista best buy.)
Zadnji je bio neki silvercrest ili tako nešto iz Lidla za 50KN. Kupio 5 komada i podijelio svima koji su me zvali da stalno gube sliku sa dvb-t prijemnika (u stvari stalno su miješali daljince i stiskali ch+- na onom od TV-a i tako se prebacivali na RF ulaz TV-a). Sad se ne mogu zeznit i da hoće