View Single Post
Staro 20.04.2010., 19:49   #230
Artistar
Vječni Student
Moj komp

Artistar's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor loreia Pregled postova
http://www.hgspot.hr/44913/tvrdi-dis...ements-desktop
(Western digital Elements Desktop, 3.5", 1 TB, USB)
I ja gledam isti disk već neko vrijeme i čist je OK. Jedini koji mu konkurira barem približno cijenom je Samsung Story od 1TB.
Istina da je jeftiniji od ostatka WD-ove ponude, ali je zato jedini koji ne dolazi s njihovim softverom. Osobno mi to i ne smeta, jer ionak postoje daleko bolji programi iste namjene.
Isto tako na cijenu utječe i broj konektora S obzirom da je to njihov najosnovniji disk i ima samo USB, zato tolko i košta.

Citiraj:
Autor loreia Pregled postova
[URL]Sad me zanima, kakva su vasa iskustva i saznanja za pouzdanoscu ovog modela. Malo sam Googlao, ali tesko je izvuci neki definitivni zakljucak za osnovu procitanih recenzija. Vecina ga ipak hvali kao pouzdanog, ali ima i dosta onih koji placu za izgubljenim podacima.
Uvijek će se naći netko ko će cmizdriti zbog crknutog diska. To je nažalost tako. Nema modela diska koji ne crkava, a pogotovo kod ovakvih masovnih. Na neke serijske greške kod tih modela nisam nigdje naišao. Možda će netko znati nešto više, ali ja u svakom slučaju kroz koji dan idem po jednoga.
Za backup će biti i više nego dovoljan. Sve bitno treba držat na barem dva disk, pa nek onda slobodno crkava kolko hoće.

Artistar je offline   Reply With Quote