Citiraj:
Autor Visage
Nezgodno bogme, ali cini se da je prelazak uvjetovan laksim prebrojavanjem AMD jezgri 
|
Bez HT tehnologije prebrojavanje ipak laške ide
No, hoćemo li mi uskoro vidjeti u ponudi
iPhenom?
Citiraj:
Autor zippo
Gdje ima dima ima i vatre ili patka ? Bilo bi zanimljivo vidjeti Apple powered by AMD
|
Ne vjerujem da je patka, iako je moguće da Stevo želi samo dići tlak Intelovcima i spustit cijene, bilo bi to slično njemu
Citiraj:
Autor Visage
Nije receno tocno od koga u iNTELU, ali Jobs je dobio kratki uvid u Core Duo. Markkula je valjda ostavio prave kontakte Stevi ako ikad zatreba. Uglavnom, od svega sto je preletio, najvise ga je dojmila potrosnja!
|
Možda je Stevo i sad dobio insidersku informaciju, samo iz drugog tabora. Da li je u pitanju bolji TDP, Fusion tehnologija, LLano ili nešto što mi još ne znamo... ko će ga znat.
Citiraj:
Autor coconut
Nažalost, AMD još uvijek debelo kaska za Intelom u pogledu cpu-a, kako performansama tako i TDP-om, i iskreno se nadam da će se to poboljšati ubrzo. Rezultati novih 6 jezgrenih proceva su dosta obećavajući. Pitanje je samo kome trebaju procevi sa 6 jezgri?
|
Pa ne bih rekao da AMD debelo kaska. AMD je prihvatio činjenicu da trenutno nem može ništa Intelu što se high end ponude tiče, ali u srednjem i donjem segmentu tržišta AMD nudi vrlo konkurentan proizvod po povoljnijim cijenama od Intela.
Naravno, ako i Apple ostvari suradnju s AMDom sumnjam da će to značiti jeftinije Macove samo zato što su AMD procevi jeftiniji.
A što se 6 jezgri tiče, koliko ljudi uopće treba 4 jezgre? Meni su dvije još uvijek više nego dovoljne.
No tehnologija ide naprijed, u očima većine ljudi (osobito žena

) više je bolje. I možemo biti sigurni da će APPleov marketing dobro zanti izzreklamirati 6 jezgri, marketing im nikad nije škripao