Ja sam podesio da svaka slušalica ima svog providera, i to je najjednostavnije. Mislim da postoji mogučnost da svaki provider ima predbroj (nešto kao #1) onda bi poziv išao preko tog providera.
Najbolje je da skineš user manual i pogledaš koje sve opcije ima, ali skini full verziju, jer u ovoj običnoj nema detaljnih objašnjenja pogotovo za postavke preko kompa.
Od opcija, možeš postaviti 6 različitih voip providera.
možeš birati koja je predefinirana linija (fiksna ili voip - ako je fiksna, onda je kratki klik na slušalicu poziv preko fiksne)
svakoj slušalici možeš dodjeliti voip providera (jednog) i konfigurirati dolazne pozive (podešeno je da svi dolazni idu na sve slušalice, znači da fiksni poziv zvoni svima)
može se podesiti pozivni u kojoj si državi i županiji, tako se onda poziva isto preko voipa i fiksne - ne treba pozivni za državu i unutar županije
Za običnu slušalicu (neoriginalnu) to znači ovako: ako je voip podešen kao predefinirava veza, svi pozivi idu preko dodjeljenog voip providera, naravno, prima i sve fiksne pozive. (ako se zove predbroj voip providera #1 ili neki drugi, onda bi poziv trebao ići preko toga)
Za originalnu slušalicu: isto kao i za "neoriginalnu" samo što ima mogučnost poziva i preko fiksne mreže sa dugim pritiskom na "zelenu" tipku - oko 2 sek. Ako je fiksna linija predefinirana veza, onda svi zovu preko fiksne, samo originalna može sa dužim pritiskom na tipku zvati preko voipa.
Ja nisam isprobavao ovo sa predbrojem, tako da ne mogu potvrditi kako to radi.