View Single Post
Staro 19.04.2010., 22:08   #7
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Zanimljivo, no ja još uvijek čekam kad bude bilo Apple powered by Apple.
Otkad je Stevo izbrojao svoje dionice - vjerovatno nikad. Vecina ljudi nakon teske bolesti promijeni ponasanje, ali tašti igraci ostaju isti ili postaju jos tvrdoglaviji u inacenju. A kako je krenula Adobe prica, vidimo da misli istim putem.

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Ako su se već odvažili na A4 (možda nas neki mlađi brat dočeka u lipnju), ne vidim što Stevicu sprječava da upogoni vlastitu proizvodnju CPU-a.
A i onda bi se eventualno razbila sva ona polemika apple vs. pc fenbojeva.
Vrlo rado bih volio vidjeti taj dan, ali bojim se...

Prije 2-3 godina sam stavio link u jednu od Mac tema u kojoj su Motorolini i IBM mozgovi iz razvoja priznali kako je "roadmap" PPC-a mogao nastaviti godinama i znacajno nastaviti pomak tempom, koji je G5 ponudio naspram G3/G4 krpanjima. Ali Stevina pohlepnost da se na svakom Macworldu mora pojaviti sa grandioznim najavama brzine (ni $$$ tv spotovi nisu vise bili dovoljni) koji jedu za dorucak i najbrzi PC... jednostavno je uzela maha. Pa se odlucio za najlaksi put. Jedino se morala promijeniti retorika u nastupu. Vise nije bilo vazno da je najbrzi stroj u galaksiji, vec da je i dalje "stroj koji ima duŠu" bez obzira na Intel srce

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Odgovorno tvrdim da bi se barem polovici mek korisnika mogla prodat fora sa Hyper-Threadingom i "dodatnim jezgrama" a da ne bi imali pojma kaj je u kompu Kad Stevo stavi reklamu na kutiju i izjavi "it's just works" to onda ne ostavlja ni najmanjeg prostora za raspravu među kupcima
Sam "i" u Intelovoj gami, ionako ima bas adekvatan prizvuk da se nadje u Mac proizvodu

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 19.04.2010. u 23:37. Razlog: ... odogovor Jelcu ...
Visage je offline   Reply With Quote