View Single Post
Staro 03.12.2004., 12:44   #10
bubi123
Premium

bubi123's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Originally posted by Darth Revan
nedaj bože to!!! 9550SE 64-bitna! ajme!
Dolazi u obzir samo 9550 normalna 128-bitna mislim ! To clockaš i dosta je jaka možeš i Half life 2 igrat normalno!
onu 9250 sam prvo i uzeo zbog tih 128 bita. najradije bi pljusnuo 1000+ kn za nju ali ne mogu sad toliko istresti! zato sam i napisao da mi treba " za prvu ruku ", a poslije kaj bude! comp koji sam prije imao je vec za tehnicki muzej, iako je bilo u planu da se promjeni u blizoj buducnosti, shebo me je i riknula mi je maticna, koja je trebala vec davno prije crknuti i sad sam si posudio od frenda njegovog starog sa celeronom od pola gige dok ne uzmem sebi nesto. zisku!jbga, nemam zivaca skupljati 2 mjeseca vulo, vec sam nabrijan na ovo i to cu sad uzeti na karticu na rate ( da se ne tresem ko siba na vjetru ), a ko veteranski student, radim posao s kojim nikad ne znas i ako to popljugam u banani sam! stara ce mi jaja otkinuti ako na njoj ostane kreda, a ja cu dozivjeti 17 zivcani slom zbog para! a i kad ovo uzmem bice za mene ko s magarca na , ne na konja, vec CBR-ku! eto!:burn:

btw. kakvi su oni semproni na socketu A, 2800, npr. Nekako me ne privlace, a jeftiniji su od bartona iako bi njega najradije! maticnu cu uzeti ovu koju sam ve napisao, mislim da je ona OK!
bubi123 je offline   Reply With Quote