View Single Post
Staro 19.04.2010., 18:21   #235
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Volim kada "strucnjaci" koji prate formulu od 2021 i onda daju izjave...
Schumacheru ova sezona kada se gleda u odnosu na druge vozace nije trebala jer od vodecih osam on je tek 9 po formi. No isto je cinjenica da tri godine nije vozio i da se bolid vjerojatno dosta razlikuje od onog iz 2006. Ako nista drugo imali smo primjer prosle sezone....
Sta ce biti do kraja sezone tesko je prognozirati, ali siguran sam da nece odustati i da ima vise motiva nego prije sto je meni osobno najbolje bilo vidljivo na prvoj utrci dok je onako njemu slicno kontrolirao suparnicke bolide...
A o tome kako je Schumacher osvojio naslove bi mogao pricati u nedogled ali samo da se nadovezem na Rosu.
1993- bez veci problema pobijeduje Patresea viceprvaka iz 1992
1994 osvaju naslov u losijem bolidu (sa cak 4 diskvalifikacije, tocnije dvije tanka daska i nepoštivanje crne zastave kazna i jos kazna od dvije utrke nenastupanja - Car) i vrhunskom voznjom u Spanjolskoj gdje je skoro citavu utku odvezao u petoj brzini i osvaja drugo mjesto (i obavlja dva ulaska u box)
1995 - u podjednaki bolidima unistava konkurenciju uz dvije velike utrke u spa i vn europe
1996 je ostvario 3 pobjede dok je Ferrari u periodu od 91-95 ostvario cak 2, a pobijeda u spanjolskoj je dostojna usporedbe sa Senninim voznjama po kisi
Period od 2000-2004 nema potrebe komentirati.
Cak bi se usudio reci da je Schumacher najvise naslova osvojio u nenajboljem bolidu..

A sto se tice nekih njegovih poteza u karijeri covjek bar zna kako se osvaja naslov, a dok se neki igraju u pijesku i dok provjeravaju gumbice gube naslove...
U F1 Nije bitno biti najbrzi vozac nego najbolji, u paketu..
Sve sterilno.
Jedino Vettel car...