Meni sve šapuće i poentira na matičnu već nekoliko dana.
Čekam da Burko donese Fortron,pa ću biti 99% siguran da li je matična,ili napajanje.
Sinoć sam ponovno provrtio nekolicinu testova.
Memtest odvrtio par passowa,prošlo bez errora.
Odvrtio test memorije putem Hiren's Boot Cd-a,stavio čak i extended i opet bez errora.
Odvrtio WD Data Lifeguard Tool putem Hiren's Boot Cd-a,nema errora.
Odvrtio CPU-Video test putem Hiren's Boot Cd-a,sve prolazi.
Puknuo grafičku u Furmark,maksimum maksimuma je dosegla 63 celzija u pola sata testiranja,ubrzo Arctic vrati temperaturu na default 32/32 celzija.
Pokrenuh Bad Company 2 u windowed mode-u,uključio Hardware Monitor,jezgre nisu prešle 45 celzija,temperatura grafičke 38-40 celzija.
Probao staviti Seagate IDE disk od 80 gigi,nema efekta,smrzava se.
Svašta sam probao,čak i random igricu - smrzava se.
Znači,98 % se smrzava u igricama.Npr. u Bad Company 2 mi se smrzne u meniu po novome,lol.Čak ne mogu ni ući u igricu,djeea.Ostalih 2 % se smrzava u browseru,ili tokom downloada,ili tokom extracta rar datoteka.
Eventualno što mi preostaje za napraviti prije nego što Burko dofura Foxtrona,jest da bubnem Prime95 i puknem stres na par sati da vidim hoće li se srušiti.
Pošto,sve testove prolazi,ni u čemu se ne ruši.
Od Memtesta,Diagnostic tools-a za hard,Furmarka,itd.
Smrdi teško na matičnu.Eh sad,trebalo bi možda već početi tražti neku stabilnu i solidnu matičnu ploču za moje komponente u rangu do 400-450 kn (novu,jel),iako ću bacit oko na tržnicu da prođem što jeftinije (barem 150 kn),jer nemam baš novaca trenutno,a hića je.
Štajaznam,lud sam više.