Citiraj:
Autor Burko
ajd mi se javi ako zelis isprobati sa fortronom 250W, napajanje vise nego dobro. jedini problem je sto nema 24 pinski konektor nego 20 pinski, i plus jos 4 pinski za cpu.
cisto za usporedbu, ovaj fortron je drzao P4 preskota 3GHz, dva hdd-a, 9700PRO i nekolicinu ventilatora bez ikakve frke, cak mlak zrak isao van.......
|
Svakako.
To smo dogovorili,još samo da ti vidiš kad si slobodan da navratiš i to je to.
Međutim,osim što se sada počeo smrzavati čisto bez veze (još uvijek freeze prouzročim igranjem igrice 2-5 sekundi,to je u 98% slučajeva,u ostalih 2% tokom browsanja weba,extractanja rar-ova,itd.) ,sada mi monitor nakon 30 mnuta (tako sam namjestio) ode u sleep mode,power save,kakogod;ali - ne budi se više. oO
Točnije,ne reagira na miš,lol.Ni na što ne reagira.Ugasim monitor,komp znači radi,upalim ponovno i kaže - no signal input i vrati se u sleep.
lolz.
Kao da nemam kabela uopće,haha.Joj,nadam se da je ovo driver-related problem,jer ću popizdit ako budem morao nositi reklamirati grafičku staru tjedan dana.
Any ideas?
EDiT: Još jednom molim moderatore da premjeste topic u "Hardwerski problemi",jer sam ustanovio da je problem hardwerske prirode.Hvala!