Citiraj:
Autor Ati freak
Danas sam ih cimao i rekli da mi je ugovorna obveza istekla 07.04.2010 , no pošto nema niceg za ponuditi cura me nije žicala za produljenje nego je rekla da mogu i dalje koristiti DSL bez ugovora , a kad se nekaj pojavi za produljenje ( Fotic, disk, GSP ) da ih cimnem i produljim .....
Slušajuci price hoce li oni meni sami od sebe produljiti ugovor ili ce ipak biti kao što je cura rekla, tj dal postoji neki rok u kojem moram produljiti ugovor ili ga oni automatski ( ako ga ne raskinem ) ?
|
Ovakva je bila kod mene situacija ovaj 4. mjesec, istekao mi je ugovor za ADSL, a posto nije bilo nikakve dobre stvari za produljenje ugovora, bio sam djubre, te u cetvrtak ujutro sam prekinuo ugovor s T-comom, i zatrazio novi ugovor da dobijem i digitalac i novi router... Sve proslo po planu... Bio sam bez neta par sati u cetvrtak ujutro, vratila mi se dsl lampica vec navecer, jos uvijek koristim stare podatke, tj mogu ih koristit do 30.4. da izbjegnem dupli racun... Dosao mi jutros overseas i donesao mi samsungov fotic i novi ruter, te mi postar donesao nove podatke za ADSL... Fotic se puni, a ruter mi se neda podesavat, spojit cu ga kad se vratim s 1. maja

Tako da, nevjerujem u ovo sto pisem, al T-com, dobri ste, ma najbolji ISP kad dijelite ovakve poklone
Jos da je fotic crni a ne bijeli, i da je ruter bas simensov, a na sagemov, mislio bi da sanjam, al iovako sam prezadovoljan

T-com