Tx na infou iz prve ruke.
Ma svi kenjkaju s dijelovima, ne samo Kona, tako da je Dawg 2009 i Dawg Deluxe 2010 otprilike isto opremljen sto se i vidi po cijeni.
Ovu sezonu samo pratim trziste a iducu ili pred kraj ove cu najvjerojatnije u kupnju (osim ako mi financijski ne iskrsne nesto nepredvidivo)...jos vrludam s konacnim odabirom jer ne bi htio potrositi vise od 10k kn za bike, a stalno mi nekako izlazi na 11.5-12k kn...no srce bas vuce na Dawga a razum na nesto sto ima bolju opremu za slicne pare...imam vremena jos razmisljati i kalkulirati.
Trenutno imam 95kg (variram od 93-96 kg) i planiram se voziti iskljucivo van staza gore-dole, DH me ne zanima, ali neki zesci XC da. Uglavnom planiram gustati stazicama i s vremena na vrijeme malo se izdivljati da se ispusem

...tako da mi pase i neki FS koji vise vuce na XC (Super Bud, Fuel Ex8) a bome i neki AM bike kao Dawg.
Na Dawga najvise grizem, ali me muci "mrsava oprema" koju cu nakon nekog vremena svakako morati nadograditi na jacu.
Realno gledajuci dostatan mi je i neki HT kojeg dobijem za cca somica EUR-a (na popustu 20-30%)...ali vec sam odlucio da hocu FS bike...samo jos treba vidjeti koji.