Citiraj:
Autor Mansky Hunt
Ma nisam te mislio napasti,ni ništa slično.
|
Nisam se ni našel napadnut ili prozvan

, samo velim na kaj sve to liči i kud sve to vodi.
Citiraj:
Autor Botlorn
Svi moji prijatelji na Facebooku su vise manje "normalni", ako cemo kao nenormalno uzet ovaj "manjak morala spomenute djece".
|
Zaboravljaš da si ti jedan od rijetkih koji Fejsbuk koriste baš za ono za kaj je i predviđen. Imali smo sličnu raspravu na jednoj od prijašnjih Fejbusk tema i isto sam ti rekel, da je više takvih korsnika Fejsbuka poput tebe, pa to bi bilo milina. Čak bi i ja imal Fejbusk profil - mada mi ne treba.

Kaj se tiče ovog članka u Jutarnjem, jasno da je sve to izvučeno iz konteksta i jasno da su današnji novinari gladni samo čitanosti, dok pravo istraživačko novinarstvno polako, ali sigurno postaje nepozanica u današnjem društvu hiperprodukcije svega i svačega.
Ja sam linkal taj članak, jer kak god da je u qrcu, na kraju ostaje činjenica da su većina korisnika današnjih društvenih mreža - djeca koja baš ko i njihovi roditelji ne znaju čemu točno to sve služi, ali imaju profile, jer ih imaju "svi" u društvu. Ostaje činjenica da rade sranja i da onda ta sranja pomoću Fejsbuka i ostalih milijun i osamsto društvenih mreža i YouTube servisa, pretaču na net. Svi smo mi u mlađim danima radili sranja, ali naša sranja su ništ prema ovome kaj današnje generacije djece rade na dnevnoj bazi.