View Single Post
Staro 18.04.2010., 19:13   #108
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Ma nisam te mislio napasti,ni ništa slično.
Nisam se ni našel napadnut ili prozvan, samo velim na kaj sve to liči i kud sve to vodi.
Citiraj:
Autor Botlorn Pregled postova
Svi moji prijatelji na Facebooku su vise manje "normalni", ako cemo kao nenormalno uzet ovaj "manjak morala spomenute djece".
Zaboravljaš da si ti jedan od rijetkih koji Fejsbuk koriste baš za ono za kaj je i predviđen. Imali smo sličnu raspravu na jednoj od prijašnjih Fejbusk tema i isto sam ti rekel, da je više takvih korsnika Fejsbuka poput tebe, pa to bi bilo milina. Čak bi i ja imal Fejbusk profil - mada mi ne treba. Kaj se tiče ovog članka u Jutarnjem, jasno da je sve to izvučeno iz konteksta i jasno da su današnji novinari gladni samo čitanosti, dok pravo istraživačko novinarstvno polako, ali sigurno postaje nepozanica u današnjem društvu hiperprodukcije svega i svačega.

Ja sam linkal taj članak, jer kak god da je u qrcu, na kraju ostaje činjenica da su većina korisnika današnjih društvenih mreža - djeca koja baš ko i njihovi roditelji ne znaju čemu točno to sve služi, ali imaju profile, jer ih imaju "svi" u društvu. Ostaje činjenica da rade sranja i da onda ta sranja pomoću Fejsbuka i ostalih milijun i osamsto društvenih mreža i YouTube servisa, pretaču na net. Svi smo mi u mlađim danima radili sranja, ali naša sranja su ništ prema ovome kaj današnje generacije djece rade na dnevnoj bazi.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 18.04.2010. u 19:19.
McG je offline   Reply With Quote