Citiraj:
Autor Mansky Hunt
Pa da,treba dijete poslati u park,pa da ga neki kreteni željni zabave prebiju na smrt.
Djeeeeeeeea. 
|
Školska igrališta isto, kino dvorane, gradski trgovi, i tak dalje?

Misliš da sam slučajno spomenul parkiće, a to kaj se kreteni diljem većih gradova non-stop mlate u parkovima, ne znači da je u svakom gradu tak. Osim toga kaj nije bilo kod nas (u Hrvatskoj) da je tip popušil batine, jer ga je ženskica prek Fejsbuka tražila da se nađu u parkiću i onda je popušil batine od njezinog (bivšeg?) dečka i njegovih pajdaša. Parkić je opasan kolko i prelazak ceste, a ako budemo na taj način razmišljali, najbolje da se svi zatvorimo u 2x2m obloženo spužvom, jer opasnost vreba na svakom uglu.
Ja sam u svojem postu samo prikazal kak današnji, (tj. većina današnjih) roditelji razmišljaju. Parkići, cesta i igrališta su po njihovom leglo bandita i opasnosti, a sigurnost doma i dani provedeni u školi/na faksu i pred kompom su (po njima) milijun puta bolje i kvalitetnije rješenje za njihovu djecu. Da ne spominjem sva ta psihička i fizička maltretiranja koja danas više no ikad, kolaju diljem svih mogućih (naših i svjetskih) škola, a kad se roditelje upozori na ponašanje djece - e onda ide negiranje. Moje dijete nije takvo. Ne, ne bi on/ona nikad. Ha-ha, pričaj mi priču.
Bilo je nedavno u Varaždinu finih primjera ovoga kaj pričam. Pun qrac djece je u Gimnaziji popušilo upozorenja i ukore, jer su prek Fejsbuka maltretirali jednog svojeg "prijatelja" i kolegu školarca.
Kak sam rekel, Fejsbuk je samo katalizator, jer bi ta ista djeca to radila i bez Fejsbuka - ovak im je samo lakše, jer ne moraju ni izaći iz kuće da nekoga maltretiraju.